Knokke FC in de hoek waar de klappen vallen

Ook Ruben Vanraefelghem kon Knokke niet aan een puntje helpen. © Bart

Royal Knokke FC blijft laatste in eerste amateurklasse na een 1-0 nederlaag bij ASV Geel.

In een gelijkopgaande eerste helft werden kansen langs weerszijden gecreëerd door twee teams die voluit de aanvalskaart trokken. Tussen de Knokse palen pareerde Justin Verlinden enkele reële mogelijkheden, aan de overzijde misten Alessio Staelens en Ruben Vanraefelghem op een haar na de openingstreffer. Die viel wel op het halfuur in het voordeel van de thuisformatie.

De eerste tien minuten van de tweede helft werd Knokke weggedrukt. Geel liet het na de score te verdubbelen. In het slothalfuur trokken de lokalen een dubbele muur op voor hun keeper. Knokke slaagde er niet in deze te ontmantelen, ook omdat het nodige geluk uitbleef. De Arsenalscore bleef overeind, Royal Knokke FC zit echt in de hoek van de slagen.