KM Torhout gaat de boot in bij Dender

Na een barslechte wedstrijd met weinig doelkansen moest Torhout met een 1-0 nederlaag afdruipen.

Geen van beide ploegen kon de keeper van de tegenpartij veel aan het werk zetten. Torhout keek na 20 minuten wel tegen een achterstand aan toen de net ingevallen Depoorter een voorzet van Dender in eigen doel ontzette. Keeper Capelle moest in de eerste helft nog één keer uitkomen en daarmee was de kous voorlopig af. In die eerste periode kwam KM geen enkele keer in de grote rechthoek van de thuisploeg.

Na rust werd het wat beter maar de schaarse doelpogingen bleven beperkt tot flauwe afstandsschoten. Torhout kreeg dus net als in Bornem het deksel op de neus van een ploeg die net zijn trainer had ontslagen.