Kleine maar verdiende zege voor KVC Wingene

© (Foto WD)

Met KVV Zelzate op bezoek kreeg Wingene een nieuwkomer in de reeks op bezoek.

Dat was er in de beginminuten aan te zien. Wingene had het moeilijk om een gaatje te vinden. Toen Bruning een terugvallende bal binnentikte was dat het sein voor de thuisploeg om de match in handen te nemen. De Wingense doelmal Verhulst moest wel plat om een bal uit de linker benedenhoek te ranselen. Wingene claimde een strafschop bij een fout op spelmaker Brogniez maar de ref legde de bal op de lijn het bleef zo 1-0 bij de rust. In de tweede helft was het voetbal wel wat minder. Veel lange ballen, duelkracht en fouten. KVC had de beste kans toen een pegel van Brogniez op de lat uiteenspatte. Naarmate de wedstrijd op zijn einde liep, verwaterde het spel.

KVC Wingene: Verhulst, Demaitre, Lahousse Van Fleteren, Lingier (46′ Flederick), Bruning, Vanhournhout, Hoornaert, Petrovic (90′ Vandewiele), Rushiti (65′ Kissi), Brogniez.

Doelpunt: 10′ Bruning 1-0.