Kjell Vanmaele speelde in de jeugd ook voor KSV Roeselare, maar maakte ook enkele jaren de dienst uit bij Club Brugge. Hij koos er vorig jaar voor om een stapje terug te zetten om te kunnen voetballen in combinatie met zijn studies ergotherapie. Dit seizoen speelde hij onder meer mee in de gewonnen bekerwedstrijd van Mandel United op Waasland-Beveren, maar hij kampte ook met wat blessures.

De 20-jarige Lichterveldenaar is net als zijn pa een linksachter. Pa Dominique speelde onder meer bij Club Brugge, Cercle Brugge, KV Kortrijk, SV Zulte Waregem en rondde zijn carrière af bij KM Torhout.

(WD/WVS)

Kjell Vanmaele speelde in de jeugd ook voor KSV Roeselare, maar maakte ook enkele jaren de dienst uit bij Club Brugge. Hij koos er vorig jaar voor om een stapje terug te zetten om te kunnen voetballen in combinatie met zijn studies ergotherapie. Dit seizoen speelde hij onder meer mee in de gewonnen bekerwedstrijd van Mandel United op Waasland-Beveren, maar hij kampte ook met wat blessures.De 20-jarige Lichterveldenaar is net als zijn pa een linksachter. Pa Dominique speelde onder meer bij Club Brugge, Cercle Brugge, KV Kortrijk, SV Zulte Waregem en rondde zijn carrière af bij KM Torhout. (WD/WVS)