Kim Cottens (WS Bellegem, 4C): “Niveau ligt stuk hoger”

Kim Cottens. © LLV
Redactie KW

WS Bellegem hield het op de vorige speeldag thuis tegen Rekkem op een 1-1-gelijkspel. Zondag wacht een verplaatsing naar het jonge Ledegem B.

“Het werd vorige zondag geen hoogmis voor de top vijf”, bekijkt kapitein Kim Cottens de resultaten. “Wevelgem is de enige van de toppers die kon winnen. Dat is niet verwonderlijk, want in tegenstelling tot de vorige seizoenen ligt het niveau een heel stuk hoger. Niet toevallig sinds de B-ploegen hun entree maakten. Die teams, die het doorgaans doen met jonge gasten, brengen mooi voetbal. Dadizele B liet vorige week als eerste medeleider Jong Vijve in het zand bijten.”

“Gemakkelijke wedstrijden zijn er niet meer bij. De tijd dat je met grote cijfers over een ploeg walste, ligt al een heel eind achter ons. Momenteel gaat het ons echter voor de wind. Daarom is de titelkoorts hier nog niet aan het stijgen. Om het met een cliché te zeggen: we bekijken het van match tot match en dan zien we wel waar we eindigen.” (Fonzie)

WS Bellegem 1-1 Rekkem Sport

Bellegem: Deltour, Vanovertveldt (70′ Braekeveldt), Deconinck, Cottens, M. Tieberghien, Marquette, Van Wynsberghe, Vereecke, H. Tieberghien, Lefebvre, Deslé (80′ Parmentier).

Doelpunten: 70′ Lefebvre 1-0, 73′ Loucke 1-1.

Zondag 8 oktober om 15 uur:

Ol. Ledegem B – WS Bellegem.