KFC Sint-Joris Sportief promoveert naar derde provinciale

In de heenmatch van de finale van de nacompetitie ging Sint-Joris met 2-4 winnen in Aartrijke. De return zou dus een formaliteit moeten worden. Een massa kijklustigen was aanwezig op Overleie.

Gedurende één uur bleef het gebeuren potdicht maar de bezoekers kregen blijkbaar vleugels toen ze, na dubbel geel voor Dylan Desauvage, tot tien werden herleid. Tien minuten voor inrukken scoorde Demmy Verschaeve de 0-1 na een heerlijke vrije trap in de kruising. Aartrijke moest op dat moment nog twee keer scoren.

Het werd even bibberen voor de thuisploeg toen Demmy Verschaeve nog eens mocht aanleggen van net buiten de rechthoek. De bal ging over. Kort voor affluiten nam Thiemo Couwyzer alle resterende twijfel weg. Op counter werd hij in de diepte gestuurd en lobde vlekkeloos gastportier Elias Cavey. Even later werd de wedstrijd afgefloten en kon het feest beginnen. Voorzitter Urbain Vanhaecke was formeel: “We gaan naar derde provinciale met de bedoeling er heel lang te blijven.”

(JPV)

KFC Sint-Joris Sportief – KVV Aartrijke 1-1

KFC Sint-Joris Sportief: Zutterman, Devriendt (80′ Blondeel), Lootens, Goethals, Couwyzer, Balbaert (76′ Lips), Demilde, Steevens, Vanhaeverbeke (90′ Vanhevel), Dobbelaere, De Cuyper.

Doelpunten: 80′ Verschaeve 0-1, 90′ Couwyzer 1-1

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.