RC Gent en Ol. Wijgmaal werden vrijgeloot. Als Mandel de klip SK Ronse omzeilt, is RC Gent de volgende tegenstander. Dan speelt Mandel op verplaatsing. Bij winst plaatst Mandel zich voor de eindronde met twee Vlaamse amateurklassers, de winnaar van de Waalse eindronde en KSV Oudenaarde, de 13de uit de eerste amateurklasse.

Vanaf dan wordt er gespeeld met heen- en terugwedstrijden. Als Mandel ook deze twee dubbele confrontaties tot een goed einde brengt, speelt het volgend seizoen in de eerste amateurklasse. En dat is uiteraard de bedoeling van de ambitieuze fusieclub.

De thuiswedstrijd tegen SK Ronse wordt zaterdag 11 mei om 16 uur uur gespeeld.

RC Gent en Ol. Wijgmaal werden vrijgeloot. Als Mandel de klip SK Ronse omzeilt, is RC Gent de volgende tegenstander. Dan speelt Mandel op verplaatsing. Bij winst plaatst Mandel zich voor de eindronde met twee Vlaamse amateurklassers, de winnaar van de Waalse eindronde en KSV Oudenaarde, de 13de uit de eerste amateurklasse.Vanaf dan wordt er gespeeld met heen- en terugwedstrijden. Als Mandel ook deze twee dubbele confrontaties tot een goed einde brengt, speelt het volgend seizoen in de eerste amateurklasse. En dat is uiteraard de bedoeling van de ambitieuze fusieclub.De thuiswedstrijd tegen SK Ronse wordt zaterdag 11 mei om 16 uur uur gespeeld.