Noem het een Belgisch compromis. Om de trainersstaf samen te stellen verkoos KFC Mandel United de hoofdtrainer van OMS Ingelmunster Lieven Gevaert en wordt de trainersstaf aangevuld met assistent Kurt Berton en doelmannentrainer Kurt Vandoorne van KFC Izegem. De Izegemse hoofdtrainer Bruno Debo en van Ingelmunsterse kant Christ Vandevyvere (T2) en Dries Lievens (keepertrainer) vallen dus uit de boot.

Mario David (rechts) met de huidige Izegemse trainersstaf. Bruno Debo centraal blijft niet aan, zijn assistenten Kurt Berton (links) en Kurt Vandoorne (rechts) blijven wel in de staf van de fusieclub., VDB
Mario David (rechts) met de huidige Izegemse trainersstaf. Bruno Debo centraal blijft niet aan, zijn assistenten Kurt Berton (links) en Kurt Vandoorne (rechts) blijven wel in de staf van de fusieclub. © VDB

Ondertussen krijgt de spelerskern ook vorm. Bij KFC Izegem zijn er zes blijvers en twee nieuwkomers. De blijvers heten Stijn De Deygere, Jorn Vermeulen, Vuza Nyoni, Karsten Delrue, Sofiane Oumedjeber en Gwenny Opbrouck. De twee nieuwkomers zijn Erwin Seignez (FC Gullegem) en Brecht Laleman (R. Knokke FC).

Van de zijde van OMS Ingelmunster zijn Michiel Clyncke en Jasper Beyens de blijvers en de nieuwkomers Efran Van Suypeene (Sparta Petegem) en Bouchaala Abdallah (SC Dikkelvenne) vervoegen ook de kern. Hiermee komt men al aan 12 spelers van de beoogde kern van 20.

T2 Christ Vandevijvere moet net als Dries Lievens, trainer van de OMSI-doelmannen, op zoek naar ander emplooi., VDB
T2 Christ Vandevijvere moet net als Dries Lievens, trainer van de OMSI-doelmannen, op zoek naar ander emplooi. © VDB

Eind deze week zitten Mario David (KFCI), Beni Vervaeke (OMSI) en trainer Lieven Gevaert samen om de verdere stappen te zetten in de uitbouw van het team voor volgend seizoen.

Noem het een Belgisch compromis. Om de trainersstaf samen te stellen verkoos KFC Mandel United de hoofdtrainer van OMS Ingelmunster Lieven Gevaert en wordt de trainersstaf aangevuld met assistent Kurt Berton en doelmannentrainer Kurt Vandoorne van KFC Izegem. De Izegemse hoofdtrainer Bruno Debo en van Ingelmunsterse kant Christ Vandevyvere (T2) en Dries Lievens (keepertrainer) vallen dus uit de boot.Ondertussen krijgt de spelerskern ook vorm. Bij KFC Izegem zijn er zes blijvers en twee nieuwkomers. De blijvers heten Stijn De Deygere, Jorn Vermeulen, Vuza Nyoni, Karsten Delrue, Sofiane Oumedjeber en Gwenny Opbrouck. De twee nieuwkomers zijn Erwin Seignez (FC Gullegem) en Brecht Laleman (R. Knokke FC).Van de zijde van OMS Ingelmunster zijn Michiel Clyncke en Jasper Beyens de blijvers en de nieuwkomers Efran Van Suypeene (Sparta Petegem) en Bouchaala Abdallah (SC Dikkelvenne) vervoegen ook de kern. Hiermee komt men al aan 12 spelers van de beoogde kern van 20.Eind deze week zitten Mario David (KFCI), Beni Vervaeke (OMSI) en trainer Lieven Gevaert samen om de verdere stappen te zetten in de uitbouw van het team voor volgend seizoen.