KFC Izegem verliest van SK Londerzeel

Ruben Pyck van KFC Izegem (archieffoto). © VDB

KFC Izegem kwam vroeg 1-0 voor, maar Londerzeel was efficiënter voor doel. In de slotfase beslechtte Londerzeel het duel met een strafschop.

KFC Izegem kwam vlug op voorsprong tegen SK Londerzeel. Na tien minuten zette Ruben Pyck de 1-0 op het scorebord. De bezoekers maakten het Izegem niet makkelijk en konden op het halfuur dan ook de gelijkmaker scoren via Cedric Dellevoet. Er kwamen nog kansen aan beide kanten, maar er werd gerust met een 1-1-gelijkspel.

In de tweede helft was het weer een aangenaam schouwspel. Er werden voetballende oplossingen gezocht en zowel Izegem als Londerzeel versierden wat kansen. De 1-2 kwam er tien minuten voor tijd op strafschop. Izegem kon de netten niet meer doen trillen, maar verdiende minstens een punt.

Volgende zondag om 15 uur speelt KFC Izegem de altijd interessante derby op het veld van Winkel Sport.