KFC Izegem verliest inhaalwedstrijd tegen KSV Oudenaarde

We zien Dieter De Wilde van Oudenaarde in de rug van Ruben Pyck . © Foto Bart

Door het spijtige overlijden van Viktor De Cocker werd de wedstrijd van december uitgesteld tot zondag. KSV Oudenaarde won overtuigend met 0-3 op het veld van KFC Izegem.

Na een indrukwekkend minuut stilte kon de wedstrijd beginnen. beide teams speelden afwachtend en het was lang wachten op de eerste kans. In de 19de minuut was er een minuut applaus voor de overleden speler, een mooi eerbetoon van beide teams.

Het eerst doelpunt viel er net voor rust toen Frederic Declercq, Izegemnaar nota bene, de 0-1 in doel kon werken na een vrije trap. Dat was meteen het enige wapenfeit en 0-1 was de ruststand.

Na de rust waren het ook vooral de bezoekers die voor het gevaar zorgden. Op het uur kon Dieter Van Tornhout de voorsprong verdubbelen en even voor affluiten plaatste Jesse Martens de 0-3-eindstand op het scorebord.

Volgende zondag moet Izegem op bezoek bij KSV Bornem. (KA)