Eerder raakte al bekend dat trainer Bruno Debo hoofdtrainer blijft. Ook zijn assistent Kurt Berton en keeperstrainer Kurt Vandoorne blijven mee aan boord. De technische staf blijft dus dezelfde, ook de as van het elftal wordt behouden. Kapitein Stijn De Deygere (31) is al een decennium het defensieve sluitstuk van KFC Izegem, hij doet er nog twee seizoenen bij.

Gwenny Opbrouck scoorde dit seizoen vlot voor KFC Izegem., VDB
Gwenny Opbrouck scoorde dit seizoen vlot voor KFC Izegem. © VDB

Net als topschutter Gwenny Opbrouck - in het tussenseizoen overgekomen van SCT Menen - die eveneens tot 2019 tekende. De Fransman Sofiane Oumedjeber blijft ook volgend seizoen KFC Izegem trouw.

De dribbelvaardige Sofiane Oumedjeber is een lust voor het oog., VDB
De dribbelvaardige Sofiane Oumedjeber is een lust voor het oog. © VDB
Eerder raakte al bekend dat trainer Bruno Debo hoofdtrainer blijft. Ook zijn assistent Kurt Berton en keeperstrainer Kurt Vandoorne blijven mee aan boord. De technische staf blijft dus dezelfde, ook de as van het elftal wordt behouden. Kapitein Stijn De Deygere (31) is al een decennium het defensieve sluitstuk van KFC Izegem, hij doet er nog twee seizoenen bij. Net als topschutter Gwenny Opbrouck - in het tussenseizoen overgekomen van SCT Menen - die eveneens tot 2019 tekende. De Fransman Sofiane Oumedjeber blijft ook volgend seizoen KFC Izegem trouw.