Kandidate 6: Sanne Mistiaen (26), vriendin van Lauden Hugelier (KVK Westhoek)

Ondertussen woont Sanne Mistiaen al samen met Lauden Hugelier (KVK Westhoek), ze onmoetten elkaar in het supporterslokaal van KFC Izegem. Lauden voetbalde daar tot vorig jaar, Sanne stond er in het weekend achter de toog.

Woont: in Izegem.

Werkt: als opvoedster in het VTI van Izegem, in het weekend staat ze soms achter de toog van café De Koornmarkt in Izegem. “Daardoor heb ik weinig vrije tijd, ik zou graag zelf wat meer sporten.”

Is de vriendin van: Lauden Hugelier (28), verdediger bij KVK Westhoek en beroepshalve kinesist. “Dat zorgt voor een drukke combinatie.”

Leerde hem kennen: in het supporterslokaal van KFC Izegem, waar Sanne dus soms barvrouw is. “Eerst zat hij nog in een relatie. Toen hij opnieuw single was, zijn we aan de praat geraakt. Het is een lieve, spontane jongen. Ondertussen zijn we een jaartje een koppel en wonen we al samen met ons hondje Lou.”

Voetbalvrouw zijn betekent: soms een beetje eenzaam zijn. “Heel wat avonden in de week zien we elkaar niet. Maar de weinige momenten samen moet je tot ‘quality time’ zien te promoveren. Ik ben ook niet het type dat gaat zagen omdat hij veel van huis is.”

Supporteren doet ze: door veel bij te leren over de sport. “Ik ga nog maar een jaartje naar het voetbal kijken. Hij apprecieert het als ik er ben en ik vind het leuk om hem gepassioneerd (soms te, lacht) bezig te zien.”

Deel dit artikel en geef zo deze kandidate een duwtje in de rug. Alles over de EOTS-party lees je op www.eots.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.