Kandidate 4: Camille Sanders (19), vriendin van Bryan Willems (KM Torhout)

Bryan Willems (KM Torhout) strikte Camille Sanders, maar ook zij voetbalt en bovendien vindt ze vlotter de weg naar de netten dan haar ventje. Bryan is dan ook linksachter. Dit voetbalkoppel is al vier jaar samen.

© Davy Coghe

Woont: in Jabbeke.

Studeert: straks af – als alles goed gaat – in de optometrie. “In september begin ik dan aan bacheloropleiding verpleegkunde.”

Is de vriendin van: Bryan Willems (22), linksachter van KM Torhout die het EOTS-team van de maand januari haalde.

Leerde hem kennen: op de fandag van KV Oostende. “Bryan voetbalde toen nog bij KVO, er stonden die dag 100 meisjes naar een handtekening te dingen, ik was dan ook verbaasd toen ik ‘s avonds een Facebookberichtje kreeg. Er volgde een eerste afspraakje en ondertussen zijn we al vier jaar een dolgelukkig stel. Zelf voetbal ik bij Ladies Oudenburg.”

Voetbalvrouw zijn betekent: hetzelfde als voetbalman zijn. “Bryan en ik spelen beiden en we weten van elkaar dat de sport op bepaalde momenten voorrang krijgt op de relatie.”

Supporteren doet ze: als ze zelf niet moet voetballen. “De thuiswedstrijden op zaterdagavond kan ik normaal wel bijwonen. Op zondag moet ik zelf voetballen. Als we elkaar niet aan het werk konden zien, dan bellen we meteen na de match om te weten hoe het is verlopen. En wie van ons er heeft gescoord. En ik maak meer doelpunten dan Bryan.” (lacht)

Deel dit artikel en geef zo deze kandidate een duwtje in de rug. Alles over de EOTS-party lees je op www.eots.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.