SV Ingelmunster is pas aan het eerste seizoen bezig. Na de fusie tussen KFC Izegem en OMS Ingelmunster tot Mandel United en de verhuis van Mandel United naar het stadion in Izegem, stond een lokaal bestuur op dat met Ingelmunsterse jongens meteen hoopte kampioen te spelen. Het bestuur had grondig zijn werk gedaan en viste naar alle voetbaltalent met een Ingelmunsterse connectie. SV Ingelmunster was voor het seizoen al de gedoodverfde favoriet en de jongens van trainer Ronny Goemaere losten de verwachtingen in.

Met nog vijf wedstrijden te spelen stond SV Ingelmunster tien punten voor op buur SC Oostrozebeke. Het was dus niet de vraag of, maar wanneer de nieuwbakken club kampioen zou spelen. Maar ook hier gooide het coronavirus dus roet in het eten. "Jammer voor de jongens uiteraard", zegt voorzitter Francis Vandeputte. "We hebben hier te kampen met overmacht, maar ze zien wel hun titelfeest op het veld aan hun neus voorbij gaan. Ook voor onze trouwe fans zou dat een topavond geweest zijn. We wachten nu verder af hoe het met de maatregelen evolueert, maar we plannen uiteraard nog een titelfeest."

Maar ondertussen kijkt men ook al naar volgend seizoen. "We starten inderdaad met een B-elftal. Dat B-team zal in vierde provinciale uitkomen en moet de beloftevolle jongeren laten proeven van provinciaal voetbal. Bedoeling is om gasten te kunnen klaarstomen voor het A-elftal, dat volgend jaar dus in derde provinciale speelt."

Ook omgekeerd kunnen jongens uit het A-elftal, bijvoorbeeld spelers die uit blessure komen, bij de vierdeprovincialer aantreden. "Het is ook hier de bedoeling dat we vooral met lokale jongeren werken. In die optiek hebben we ook nog wat spelers gehaald."

Naast het B-elftal al SV Ingelmunster ook nog een beloftenteam in stelling brengen.

SV Ingelmunster is pas aan het eerste seizoen bezig. Na de fusie tussen KFC Izegem en OMS Ingelmunster tot Mandel United en de verhuis van Mandel United naar het stadion in Izegem, stond een lokaal bestuur op dat met Ingelmunsterse jongens meteen hoopte kampioen te spelen. Het bestuur had grondig zijn werk gedaan en viste naar alle voetbaltalent met een Ingelmunsterse connectie. SV Ingelmunster was voor het seizoen al de gedoodverfde favoriet en de jongens van trainer Ronny Goemaere losten de verwachtingen in.Met nog vijf wedstrijden te spelen stond SV Ingelmunster tien punten voor op buur SC Oostrozebeke. Het was dus niet de vraag of, maar wanneer de nieuwbakken club kampioen zou spelen. Maar ook hier gooide het coronavirus dus roet in het eten. "Jammer voor de jongens uiteraard", zegt voorzitter Francis Vandeputte. "We hebben hier te kampen met overmacht, maar ze zien wel hun titelfeest op het veld aan hun neus voorbij gaan. Ook voor onze trouwe fans zou dat een topavond geweest zijn. We wachten nu verder af hoe het met de maatregelen evolueert, maar we plannen uiteraard nog een titelfeest."Maar ondertussen kijkt men ook al naar volgend seizoen. "We starten inderdaad met een B-elftal. Dat B-team zal in vierde provinciale uitkomen en moet de beloftevolle jongeren laten proeven van provinciaal voetbal. Bedoeling is om gasten te kunnen klaarstomen voor het A-elftal, dat volgend jaar dus in derde provinciale speelt."Ook omgekeerd kunnen jongens uit het A-elftal, bijvoorbeeld spelers die uit blessure komen, bij de vierdeprovincialer aantreden. "Het is ook hier de bedoeling dat we vooral met lokale jongeren werken. In die optiek hebben we ook nog wat spelers gehaald."Naast het B-elftal al SV Ingelmunster ook nog een beloftenteam in stelling brengen.