"Tot nu toe ben ik altijd trainer geweest van jeugdploegen, meestal in Oost-Vlaanderen. Momenteel werk ik het seizoen af bij Wingene, waar ik de voorbije twee seizoenen de trainer was voor de beloften en de U17. Nu de gelegenheid zich voordoet om T1 te worden in provinciale, wat altijd toch een beetje een doel op zich was, vind ik dat ik deze kans met mijn twee handen moet grijpen", zegt Jurgen De Smet.

Jurgen zag KDC Ruddervoorde vorige zondag reeds spelen tegen Beernem, waar ze hun laatste wedstrijd van het seizoen speelden en verloren. "Nu komt het erop aan om de spelers te motiveren om de barragewedstrijden tot een goed einde te brengen en dan te hopen dat we in derde provinciale kunnen blijven." Het behoud is dan ook afhankelijk van de resultaten van Torhout en Oostkamp. "Maar na zondag en mijn eerste training hier, zie ik toch veel potentieel en kwaliteiten binnen de spelersgroep om een goede ploeg te vormen."

(GST)

"Tot nu toe ben ik altijd trainer geweest van jeugdploegen, meestal in Oost-Vlaanderen. Momenteel werk ik het seizoen af bij Wingene, waar ik de voorbije twee seizoenen de trainer was voor de beloften en de U17. Nu de gelegenheid zich voordoet om T1 te worden in provinciale, wat altijd toch een beetje een doel op zich was, vind ik dat ik deze kans met mijn twee handen moet grijpen", zegt Jurgen De Smet.Jurgen zag KDC Ruddervoorde vorige zondag reeds spelen tegen Beernem, waar ze hun laatste wedstrijd van het seizoen speelden en verloren. "Nu komt het erop aan om de spelers te motiveren om de barragewedstrijden tot een goed einde te brengen en dan te hopen dat we in derde provinciale kunnen blijven." Het behoud is dan ook afhankelijk van de resultaten van Torhout en Oostkamp. "Maar na zondag en mijn eerste training hier, zie ik toch veel potentieel en kwaliteiten binnen de spelersgroep om een goede ploeg te vormen."(GST)