https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Zicht op de oefenwedstrijden van Essevee

Francky Dury en de nieuwe physical coach Gino Caen.© (Foto BELGA)
Francky Dury en de nieuwe physical coach Gino Caen.© (Foto BELGA)
Redactie KW

Het nieuwe voetbalseizoen bij SV Zulte Waregem startte dinsdag met een open training. Naast het trainen speelt de club in aanloop naar de competitie ook een aantal oefenwedstrijden.

Op 23 juni ontvangt Oudenaarde Essevee in hun Burgemeester Thienpontstadion. Er wordt verder ook nog geoefend tegen drie Belgische eerste klasse ploegen zoals Union Saint-Gilloise, Cercle Brugge en Charleroi. Essevee speelt deze wedstrijden in het stadion van Ingelmunster.

Daarnaast valt er een De Pinte op 14 juli nog een derby te bezien. Daar zal Deinze de mannen van Francky Dury ontvangen voor een zonnige oefenpot. De galamatch wordt gespeeld op 17 juli in de eigen Elindus Arena. Dan zal het Nederlandse FC Utrecht te gast zijn aan de Gaverbeek. Met deze wedstrijden moeten de jongens van Waregem klaargestoomd worden voor het komende voetbalseizoen. Ook speelt Essevee op 7 juli een oefenwedstrijd in het basecamp van Club Brugge, maar dat wel achter gesloten deuren. (EC)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten