Veel enthousiasme voor Essevee Match Box

De Essevee Match Box-actie leverde een mooi bedrag op.© GF
De Essevee Match Box-actie leverde een mooi bedrag op.© GF
Redactie KW

SV Zulte Waregem supporters konden rond eindejaar genieten van een Essevee Match Box. Deze box bevatte klaargemaakte gerechten van chef David Bertolozzi van Bistro Berto. De club wou hiermee een voetbalsfeer overbrengen naar de verschillende woonkamers van hun fans omdat ze niet aanwezig konden zijn in het stadion. Het initiatief werd een groot succes.

“Aan de hand van verschillende wedstrijdgerelateerde menu’s wilden we de betrokkenheid van de fan vergroten en tegelijk de in-house horeca ondersteunen”, schetst Kris Sierens, voorzitter van de Essevee Business Club nog even de Essevee Match Box-actie.

“Supporters konden zelf een bestelling plaatsen bij de club en mochten hun keuze later afhalen op een afgesproken tijdstip. Bij de gerechten vonden de fans telkens allerlei spullen van de club en zijn business partners.”

Samenwerking

Het initiatief kwam tot stand door een samenwerking tussen Bistro Berto, die zich in de Elindus Arena bevindt, en de Essevee Business Club, die al sinds 2016 een formele link vormt tussen SV Zulte Waregem en zijn business partners. De actie liep over acht wedstrijden van Essevee en startte met een match tegen Anderlecht in december. Chef Bertolozzi stelde voor deze match een maaltijd samen met stoofvlees en Geuze bier.

Het initiatief werd een succes en bracht de voetbalclub een totaalbedrag van 3.249 euro op. “Wij zijn heel tevreden over het resultaat, maar ook over de betrokkenheid die we konden voelen met de supporters”, zegt Kris Sierens.

Waregemse Toppers

In de toekomst kunnen de fans van SV Zulte Waregem nog enkele initiatieven verwachten. “Vanuit de Essevee Business Club hebben we in het verleden al heel wat mooie events gerealiseerd. De Waregemse Toppers ( waar 200 ondernemers genieten van topsprekers en topgastronomie, red. ) was telkens het summum. Vandaag is het nu natuurlijk uitgesloten om iets te organiseren, maar de plannen zijn er wel. Zo zijn we nu reeds in voorbereiding om een nieuwe editie van de Waregemse Toppers neer te zetten.” (EC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.