SV Zulte Waregem kiest Speler van het Jaar

Gianni Bruno in actie tijdens de match tegen KAA Gent.© Belga
Gianni Bruno in actie tijdens de match tegen KAA Gent.© Belga
Redactie KW

Het voetbalseizoen voor SV Zulte Waregem zit er al op. Ze draaiden een wisselvallig seizoen, maar op het einde bereikten ze nog bijna de Europe play-offs. Nu het seizoen toch voorbij is, konden de supporters van Essevee afgelopen week stemmen op hun favoriet voor de titel van Speler van het Jaar. De resultaten van de stemming worden op vrijdag 7 mei meegedeeld in een liveshow.

“Nog nooit lagen de resultaten zo dicht bij elkaar”, valt er te lezen op de website van de voetbalclub. Gianni Bruno (20 goals en 5 assists) zal naar alle waarschijnlijkheid dicht bij de titel eindigen. Daarnaast is keeper Louis Bostyn ook nog een grote kanshebber. Alhoewel hij niet aan de competitie begon, keepte hij een uitstekend seizoen als vervanger van Sammy Bossut. Of misschien kaapt een afscheidnemende Olivier Deschacht de prijs wel weg?

Andere prijzen

Naast de Speler van het Jaar wordt ook de Speelster van het Jaar gekozen. De damesploeg is bezig aan een goed eerste seizoen in de Super League. Afgelopen weekend wonnen ze met 0-3 tegen Aalst. Ook wordt er nog een Merci-Award uitgereikt. Die wordt door de supporters gegeven aan iemand die hard werk levert voor de club, maar nooit in de schijnwerpers staat. Samen met supporterslokaal De Klauwaert, Ghistelinck en coach Francky Dury zal er ook teruggeblikt worden op het voorbije seizoen.

Het online-evenement zal zo’n drie kwartier duren en kan je vogen op de Facebookpagina van SV Zulte Waregem. (ECW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.