Rouwregister en bloemen ter nagedachtenis van Miguel Van Damme, ook online condoleren mogelijk

Supporters legden bloemen neer. © Davy Coghe Davy Coghe
Redactie KW

De voetbalwereld is in rouw na het overlijden van Miguel Van Damme. Cercle Brugge opende intussen een rouwregister, zowel fysiek als digitaal, en supporters leggen bloemen neer ter nagedachtenis van de doelman.

Miguel Van Damme vocht jarenlang tegen leukemie en heeft afgelopen nacht de ongelijke strijd verloren. De doelman werd 28 jaar. Deze morgen hield de spelersgroep een minuut stilte voor aanvang van de training. De eerste supporters legden bloemen neer ter nagedachtenis van de doelman. Intussen opende Cercle Brugge ook een rouwregister. Dat kan ondertekend worden op het Cercle-secretariaat.

Het rouwregister kan ondertekend worden op het secretariaat.
Het rouwregister kan ondertekend worden op het secretariaat. © Davy Coghe Davy Coghe

Onder meer de spelersgroep ondertekende het rouwregister al na afloop van de oefensessie. “Het rouwregister ter nagedachtenis van onze vriend en ploegmaat Miguel Van Damme kan vanaf nu worden ondertekend ter hoogte van het Cercle Brugge secretariaat”, laat de vereniging optekenen op haar website. Intussen regent het steunbetuigingen vanuit alle hoeken. Onder meer topkeeper Iker Casillas betuigde zijn medeleven.

Ook online is het mogelijk het rouwregister voor Miguel Van Damme te tekenen.