Nieuwe truitjes SV Zulte Waregem voorgesteld

© (Foto GF)
© (Foto GF)
Redactie KW

Dinsdag stelde SV Zulte Waregem hun nieuwe truitjes voor. De shirts kennen een volledig nieuw design in combinatie met verschillende belangrijke verhalen in het 20-jarig bestaan van Essevee.

Voor het tweede jaar op rij is Napoleon Sports & Casino de hoofdsponsor op de Patricktenues. Een nieuwe sponsor is Saxo Bank, die een plaatsje krijgt op de rechterschouder. Verder krijgt Renson ook nog een plaatsje op de voorkant. Als we naar de achterkant kijken dan zijn de traditionele sponsors Betesco en DL Chemicals ook weer aanwezig. Het vernieuwde logo van de club is te zien op de linkerborst.

Afgelopen seizoen was een vrij zwaar jaar voor elke voetbalclub. SV Zulte Waregem verwikkelde uit dank de namen van de abonnees van vorig seizoen op de nieuwe rood-witte thuistruitjes. “Onze fans gaan mee het veld op en kunnen zichzelf terugvinden op het shirt”, klinkt het bij de club.

Ook dachten ze niet alleen aan hun supporters bij het ontwerpen van de shirts. Het jubileumjaar wordt bij Essevee al een tijdje gevierd en dit zien we ook terug in het gloednieuwe groene uitshirt. Zo staan alle spelers met meer dan 20 wedstrijden bij de club op de nieuwe uittruitjes. Namen als Hazard, Naesssens, D’Hollander en Leye zijn hierop terug te vinden.

Bostyn en Bossut zullen volgend seizoen geen rood-wit of groen shirt moeten aantrekken. Essevee ontwierp voor de doelmannen een felgeel en blauw truitje. (EC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.