https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Miguel Van Damme komt met hoopvol nieuws

© (Foto BELGA)
Redactie KW

Miguel Van Damme en zijn echtgenote Kyana Dobbelaere komen met hoopvol nieuws. Via Instagram vertelt de doelman dat er bij zijn laatste controles geen leukemie meer in zijn bloed is vastgesteld en er ook in de ruggenmergpunctie niets meer te zien is.

De doelman staat nog steeds onder contract bij Cercle Brugge en mocht begin dit seizoen mee op de ploegfoto. Miguel, die reeds een lange strijd voert tegen leukemie, en Kyana werden in mei in Zerkegem de trotse ouders van hun eerste kind, Camille. Hij sprak toen over een hoogtepunt in een donkere periode omdat hij eind vorig jaar te horen kreeg dat hij uitbehandeld was. Maar Van Damme bleef vechten, voor zijn vrouw en dochter.

Nu komt hij met heuglijk nieuws op Instagram. “Voor de moment verloopt alles goed en voel ik mij goed maar we blijven voorzichtig om al te spreken over genezing. Want zo ver zitten we zeker nog niet. De controles de laatste maanden zijn heel goed maar dit wil nog niets zeggen. Nu dat alles positief is geniet ik er natuurlijk wel van. Ik probeer zoveel mogelijk te trainen en te genieten van het leven met mijn vrouw, mijn vrienden en mijn familie. We blijven positief. We kijken vooruit en ik zal er zeker alles aan doen om te slagen.” Afsluiten doet de doelman met de hashtag #nevergiveup. (ACR)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.