Matchrapport KV Oostende: veel onvoldoendes na zwakke match

© (Foto BELGA)
Redactie KW

KV Oostende legde afgelopen weekend zowat de zwakte prestatie in lange tijd aan de dag: defensief een zeef, geen duelkracht op het middenveld en aanvallend nul creativiteit. Onvoorstelbaar eigenlijk na twee bemoedigende prestaties tegen Kortrijk en Thes Sport in de beker. Drie spelers deden het ondanks alles oké, al de rest zakte zwaar door het ijs.

Phillips 6

Werd in de steek gelaten door z’n defensie. Voorkwam met een paar reddingen zelfs nog erger.

Urhoghide 3

Wat was dat allemaal. Zag er bij minstens twee goals barslecht uit en lijkt een schim van de kloeke verdediger van vorig seizoen en dit seizoensbegin.

Tanghe 4

Slechtste match voor KVO. Ging mee ten onder, maar was ook afwezig in de onderlinge communicatie. Lichaamstaal verraadde onmacht.

Katelaris 4

Werd in z’n rug gepakt bij de 2-0. Verder ondermaats in zowat alle aspecten, zoals duelkracht en positionering.

D’Haese 4

Liep veel, maar daarmee was ook alles gezegd. Maakte een volstrek onnodige penaltyfout.

McGeehan 4

Kon op geen enkel moment zijn goeie match van tegen Kortrijk herhalen. Kwam overal een stap te laat.

Rocha 3

Wat een drama. Heeft hij ook maar één goeie pass gegeven? Verzoop op het middenveld en bracht z’n eigen verdediging in de miserie. Terecht vervangen bij de rust.

Sakamoto 3

Werd volledig onder de voet gelopen. Demonstreerde zijn non-match met een pass recht in de voeten van een Westerlo-speler, wat leidde tot de 5-0.

Boonen 4

Onzichtbaar en verloor elk duel. Logische wissel bij de rust.

Hornby 6

Bleef ondanks de zware cijfers lopen achter elke bal. Professionele ingesteldheid. Probeerde nog voor gevaar te zorgen. Verdienstelijk.

Ambrose 3

Volstrekte non-match. Balverlies leidde tot een eerste tegengoal. Probeerde in de vorige weken al vaak alles alleen te doen en werd daar nu voor gestraft. Persoonlijke bezinning is aan de orde.

Capon 5

Viel in bij de rust. Bracht iets meer stabiliteit – al is dat gezien de score en spelbeeld relatief.

Osifo 5

Ingevallen bij de rust. Deed het beter dan Rocha, maar kon niet vermijden dat er veel gaten vielen op het middenveld en verdediging.

Atanga 5

Ingevallen bij de rust. Bracht meer diepgang dan de egoïstische Ambrose. Niet zuiver in de balcontroles. Valt niet meer over te zeggen.

Bätzner 6

Viel net voor het uur in. Zat de voorbije weken meer op de bank dan hem lief is en wou een en ander tonen. Behoorlijke invalbeurt.

Musayev –

Viel te laat in voor een beoordeling.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier