Laurens De Bock verlaat Zulte Waregem voor avontuur bij Griekse Atromitos FC

Laurens De Bock verlaat Zulte Waregem voor een Grieks avontuur. © Foto BELGA

Laurens De Bock zal in het nieuwe voetbalseizoen niet meer te zien zijn op de Belgische voetbalvelden. De ervaren linksachter trekt de deur achter zich toe bij Zulte Waregem en verkast naar de Griekse eersteklasser Atromitos FC. Met een kort bericht op sociale media bedankte Essevee de verdediger voor zijn diensten tijdens de voorbije seizoenen.

Laurens De Bock moet voor meer defensieve stabiliteit zorgen bij Atromitos FC, dat vorig seizoen twaalfde werd van de veertien ploegen in de hoogste Griekse voetbalafdeling.

Vaste klant op Belgische velden

De 29-jarige De Bock kwam in de zomer van 2020 op huurbasis over naar Zulte Waregem van het Engelse Leeds United. Sindsdien speelde hij 62 wedstrijden in het shirt van Essevee, waarin hij twee doelpunten scoorde en drie assists wist te geven.

De Bock was de voorbije jaren een vaste klant op de Belgische velden en speelde in totaal 229 wedstrijden in de hoogste voetbalafdeling van ons land. Met Club Brugge werd hij zowel in 2016 als in 2018 landskampioen en won hij de beker in 2015. Dat laatste was hem in 2012 ook al gelukt met het voormalige KSC Lokeren.

(BELGA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.