https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

KVK oefent tegen Valenciennes en Heerenveen

© (Foto BELGA)
© (Foto BELGA)
Redactie KW

Het oefenprogramma van KV Kortrijk krijgt steeds meer vorm. De Kerels oefenen ook tegen het Franse Valenciennes en het Nederlandse Heerenveen.

KV Kortrijk begint zijn reeks oefenpartijen tegen Harelbeke op 22 juni. Op 25 juni wordt er gevoetbald tegen Westhoek, op 30 juni in en tegen Petegem én op 3 juni tegen Club Brugge in het oefencentrum van Westkapelle. Die wedstrijd gaat door achter gesloten deuren.

De Kerels legden nog twee extra oefenpartijen vast. Op 6 juli wordt er om 11u geoefend in het Guldensporenstadion tegen Valenciennes. Daarna wordt er afgereisd naar de stageplaats in Nederland in Wageningen. ’s Avonds wordt er nog getraind. Op zaterdag 10 juli wordt er tijdens de stage in Nederland geoefend tegen Heerenveen.

Intussen zijn Badamosi en Radovanovic opnieuw present op training. Ook Joris Delle, de nieuwe doelman, voegde zich bij de selectie. (JCS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten