Gianni Bruno verkozen tot speler van het jaar bij Zulte Waregem

Gianni Bruno was dit seizoen al goed voor 20 doelpunten.©VIRGINIE LEFOUR BELGA
Gianni Bruno was dit seizoen al goed voor 20 doelpunten.©VIRGINIE LEFOUR BELGA
Redactie KW

Bij SV Zulte Waregem werd vrijdagavond de Speler van het Jaar, de Speelster van het Jaar en de Merci Award uitgereikt. De trofee van Speler van het Jaar werd gewonnen door aanvaller Gianni Bruno.

De spits scoorde dit seizoen 20 doelpunten en gaf 5 assists in 34 wedstrijden. Het podium werd vervolledigd door Louis Bostyn op de tweede plaats en de afscheidnemende Oliver Deschacht op de derde plaats.

Speelster van het jaar

Pauline Windels kreeg de prijs voor Speelster van het Jaar. De verdedigster werd naar sponsor DL Chemicals gestuurd om zogezegd een promofilmpje op te nemen, maar werd naar daar gelokt om de trofee in handen te nemen. “Alleen kan je dit niet winnen, het is heel het team die deze prijs heeft verdiend.”

Merci Award

Dan is er nog de Merci Award. Deze trofee wordt gegeven aan een persoon die niet vaak in de schijnwerpers staat bij Zulte Waregem. Vorig seizoen werd deze gewonnen door toenmalig assistent Eddy Van Den Berge. Dit jaar ging de prijs naar hoofdaandeelhouder Tony Beeuwsaert van TAL. “Ik ben niet iemand die graag in de schijnwerpers staat, maar ben wel blij met deze prijs.” (EC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.