https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Geen extra besmettingen bij Club Brugge

Club Brugge tijdens de training in Kiev.©SERGEI SUPINSKY BELGA
Club Brugge tijdens de training in Kiev.©SERGEI SUPINSKY BELGA
Redactie KW

Er zijn geen nieuwe coronagevallen gemeld bij Club Brugge. Als gevolg kan de competitiematch van maandagavond tegen Oud-Heverlee Leuven doorgaan zoals gepland.

Donderdag heeft landskampioen Club Brugge een sterke prestatie neergezet in Europa (1-1 in Kiev), ondanks het uitvallen van vaste waardes Noa Lang, Hans Vanaken en Mats Rits. De spelers hadden allemaal positief getest op het coronavirus. Ook coach Philippe Clement en zijn staf hadden positief getest.

Deze morgen kwam er beter nieuws uit Brugge: er zijn geen extra besmettingen in de ploeg. Als gevolg kan de competitiematch van maandagavond gewoon doorgaan. Club ontvangt dan promovendus Oud-Heverlee Leuven in het Jan Breydelstadion.

Drie dagen later vormt de Brugse arena het decor voor de terugmatch in de 1/16e finales van de Europa League tegen Dinamo Kiev. Dankzij een doelpunt van Brandon Mechele in de heenmatch staat de Belgische landskampioen er goed voor tegen de topclub uit Oekraïne.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.