David Hubert tweede zomeraanwinst Essevee

© SVZW
© SVZW
Redactie KW

Zondag stelde SV Zulte Waregem zijn tweede zomertransfer voor, na Joost van Aken die gisteren al aangekondigd werd. David Hubert (33) komt transfervrij over van OH Leuven en tekent een contract voor twee jaar aan de Gaverbeek.

Hubert brengt een pak ervaring met zich mee. Hij speelde 123 wedstrijden voor KRC Genk, waar hij samen met huidig Essevee spits Jelle Vossen het mooie weer maakte. In zijn Genkperiode won hij een keer de Belgische landstitel en twee maal de Beker van België. Verder voetbalde Hubert nog voor Moeskroen, Gent, het Israëlische Hapoel Beer Sheva, Waasland-Beveren en als laatste bij OH Leuven. Dit seizoen verdedigde hij 33 keer de Vlaams-Brabantse kleuren waarin de middenvelder twee keer tot scoren kwam.

“Essevee is een club die ambitie uitstraalt en elk jaar wil groeien en verbeteren, dat past perfect bij mijn profiel”, vertelt de voetballer. “Ik kijk er naar uit om de eerste wedstrijden te spelen voor de supporters van Essevee. Die zijn hier toch altijd heel belangrijk.”

“We vinden het belangrijk om een goeie mix te vinden tussen jonge spelers en jongens die ervaring hebben”, vertelt CEO Eddy Cordier. “Die ervaring en de leiderschapskwaliteiten van David zullen de groep op en naast veld versterken.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier