Club-goudhaantje Antonio Nusa twijfelachtig voor Conference League-opener tegen Besiktas

Trainer Ronny Deila stond dinsdagmiddag de pers te woord en had nieuws over Antonio Nusa. © BELGA

Bij Club Brugge is het Noorse goudhaantje Antonio Nusa twijfelachtig voor het duel tegen het Turkse Besiktas, donderdagavond (21u) op de eerste speeldag in groep D van de Conference League.

De achttienjarige winger moest woensdag voor het einde van de laatste training naar binnen. “Hij heeft een probleem met de rug. Woensdagavond volgt een scan. Pas daarna kunnen we zien of hij inzetbaar is”, bekende Club-coach Ronny Deila woensdag tijdens het persmoment in het Jan Breydelstadion.

Vorige week klonk het in Brugge dat Nusa vermoeid was na de interlandbreak, waarin hij zijn debuut vierde voor Noorwegen met drie assists en een doelpunt tegen Jordanië en Georgië. In het duel van afgelopen weekend tegen Charleroi (4-2) startte hij dan ook op de bank, maar moest hij na rust invallen bij een 2-2 tussenstand. In het slot van de wedstrijd zorgde een sterk ingevallen Nusa voor de 3-2. Een blessure zou een streep door de rekening zijn van Club, dat met Besiktas de sterkste tegenstander in groep D ontvangt en zondag voor de verplaatsing naar Anderlecht staat.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier