https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Club Brugge wil KVO-kapitein Jack Hendry vanavond voorstellen

Jack Hendry verdedigt op Cyriel Dessers. © (Foto BELGA)
Redactie KW

Enkele dagen nadat Arthur Theate bij Bologna tekende verliest de driemansdefensie van KV Oostende met Jack Hendry wellicht een nieuwe sleutelfiguur.

Vandaag legt de Schotse international Jack Hendry bij blauw-zwart zijn medische tests af. Als die positief zijn, kan hij zijn contract bij Club Brugge tekenen. In de planning staat een voorstelling deze avond.

De Engelse clubs Newcastle, Southampton en West Brom evenals het Italiaanse Torino hadden belangstelling voor Hendry die natuurlijk veel zin heeft om Champions League te spelen met Club Brugge. Naar verluidt zou Hendry ongeveer 7 miljoen euro kosten.

Eind juni had KVO Jack Hendry definitief van Celtic Glasgow overgenomen en een overeenkomst tot en met 2024 getekend. “Jack Hendry was een absolute leider afgelopen seizoen en we zijn blij dat we hem nu definitief overnemen. Na de inkomende transfers van Rocha en Medley is dit een nieuw signaal dat we volop bezig zijn om een sterke kern samen te stellen voor volgend seizoen”, zei Gauthier Ganaye, executive president van KV Oostende, toen…

Soort/VoetbalMagazine noemde Hendry vorig seizoen de meest regelmatige speler van de competitie. (PR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.