Club Brugge speelt gelijk in eerste oefenpartij

Een pak jongeren kreeg speelkansen tegen Beerschot.©KURT DESPLENTER BELGA
Een pak jongeren kreeg speelkansen tegen Beerschot.©KURT DESPLENTER BELGA
Redactie KW

Club Brugge trapte de oefencampagne op gang met een vriendschappelijke wedstrijd tegen Beerschot.

Coach Clement kon nog niet rekenen op EK-gangers Mignolet, Vanaken en Sobol. Van Der Brempt, De Ketelaere, Pérez en Mechele genoten nog van een extra weekje vakantie na interlandverplichtingen. Club Brugge begon met niet minder dan zeven jongeren aan de aftrap die vorig seizoen nog minuten maakten bij Club NXT. Kapitein Vormer, Dost en Lang waren de meest ervaren spelers op het veld. Beerschot was al vroeger aan de voorbereiding begonnen en nieuwe coach Peter Maes begon met een vrij competitieve opstelling. Op het halfuur opende Sanusi de score voor de bezoekers op het oefencomplex in Westkapelle.

De tweede helft kwamen elf nieuwe namen aan de aftrap. Ook nu weer heel wat spelers vanuit de jeugdopleiding. Club Brugge was de betere ploeg maar Badji en Okereke kregen hun opgelegde kansen niet binnen het kader. In de slotfase kon Okereke uiteindelijk toch nog de verdiende gelijkmaker scoren. (JT)

Opstelling eerste helft : Lammens, De Cuyper, Hautekiet, Mitrovic, Engels, Fofana, Vormer, Servais, Van Den Keybus, Dost, Lang.

Opstelling tweede helft : Shinton, Ricca, Mbamba, Mondele, Mata, Audoor, Rits, Vermant, Sandra, Okereke, Badji.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.