Club Brugge lanceert ‘De Boer’ in aanloop naar play-offs

Redactie KW

In de laatste rechte lijn naar de play-offs lanceert Club Brugge een nieuw personage. ‘De Boer’ zal met nuchtere boerenwijsheden inpikken op de constant veranderende actualiteit van het voetbal.

De play-offs en bij uitbreiding een volledige voetbalseizoen is een constante rollercoaster van emoties en gebeurtenissen. De Boer uit Brugge pikt met nuchtere boerenwijsheden in op die constant veranderende actualiteit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Niet toevallig een boer. Boeren is al jaren een geuzennaam voor de supporters en spelers van Club Brugge. Met dit personage omarmt Club ten volle zijn roots en de basiswaarden waarvoor De Boer staat: Hard werken, niet hoog van de toren blazen en zijn terreinkennis en creativiteit aanwenden wanneer nodig.”

De Boer zal doorheen het jaar opduiken in relevante media, en op relevante momenten. Te beginnen met een eerste cartoon op zondag, matchdag.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.