Club Brugge hervat trainingen met reeks jonge spelers

© (Foto BELGA)
© (Foto BELGA)

Club Brugge ging dinsdag van start met de eerste open training van het seizoen in het oefencentrum in Westkapelle. Trainer Philippe Clement gaf naast de gekende gezichten ook de kans aan een reeks jonge spelers om mee te trainen. Club startte maandag al aan de trainingsweek maar stelde dinsdag de training open voor de pers.

Na de medische testen van vorige week startte Club Brugge dinsdag haar eerste training in de regen. Vaste waarden Ruud Vormer, Bas Dost, Noa Lang en Clinton Mata waren alvast van de partij.

Naast de bekende gezichten kwamen ook een hele reeks Club NXT-spelers aan bod. Zo verschenen onder meer Arne Engels, Romeo Vermant, Denzel De Roeve en Ibe Hautekiet op het appel.

Niet aanwezig op de training waren Hans Vanaken, Simone Mignolet en Eduard Sobol. Zij zijn momenteel nog actief op het EK voetbal. Ook Daniel Pérez, Brandon Mechele, Ignace Van der Brempt en Charles De Ketelaere waren nog niet op de training na interlandverplichtingen.

De eerste oefenmatch van Club Brugge staat zaterdag gepland, in het Belfius Basecamp tegen Beerschot. Ook de volgende oefenmatchen, onder meer tegen KV Kortrijk en Zulte Waregem, worden in het oefencentrum gespeeld.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.