https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Cercledoelman Miguel Van Damme geeft aftrap tegen Eupen

© (Foto Belga)
Redactie KW

September is bloedkankermaand en Cercle Brugge steunt de stichting Me To You tegen leukemie al ruim drie jaar. Vrijdag 17 september om 20.45 uur geeft doelman Miguel Van Damme, die zelf enkele jaren moedig tegen leukemie strijdt, de aftrap tegen Eupen in het kader van de Me To You-actie.

Me To You is de stichting die het onderzoek naar leukemie ondersteunt. Intussen vecht Miguel al vijf jaar tegen deze uitputtende ziekte. Hij doet dit echter niet alleen. Cijfers van de stichting Me To You tonen dat ons land jaarlijks 6.500 nieuwe

leukemiepatiënten telt. Om Miguel en andere leukemiepatiënten een hart onder de riem te steken, heeft Napoleon Sports & Casino als hoofdpartner en shirtsponsor van Cercle een actie op poten gezet om extra aandacht te genereren voor deze ziekte en iedereen die er tegen strijdt.

Groen-zwart zal tegen Eupen vrijdagavond met ‘Me To You’ op het shirt spelen. Shirtsponsor Napoleon staat voor de gelegenheid de naam op de shirts af.

Nadien zullen de shirts geveild worden op het onlineplatform MatchWornShirt.com ten voordele van de stichting. CEO Ben Lambrecht van Cercle: “Met zijn strijdvaardigheid en doorzettingsvermogen is Miguel een voorbeeld voor heel onze voetbalploeg. Dat Miguel zich de voorbije weken steeds beter voelt, is een

opsteker voor iedereen die tegen de ziekte vecht. We zijn heel blij dat Miguel aanwezig zal zijn tijdens de wedstrijd en kijken er naar uit dit positieve nieuws samen met de fans te kunnen delen.” (ACR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten