https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Cercle Brugge stelt Vanessa Flamez aan als commercieel directeur

Vanessa Flamez is de echtgenote van de Brugse schepen Pablo Annys die fan is van …Club Brugge. © Foto Cercle Brugge
Redactie KW

Vanessa Flamez krijgt de taak om Cercle Brugge op commercieel vlak verder uit te bouwen. Pikant detail: zij is de echtgenote van de Brugse schepen Pablo Annys die fan is van …Club Brugge. Die reageert via de sociale media tevreden en met een knipoog richting zijn vrouw. “Proficiat. De combinatie van sportbeleving en business is jouw passie. De sofa beneden is besteld voor de winnaar van de derby.”

Vanessa Flamez volgt Ely Raeds uit Waardamme op die eind maart vorig jaar als commercieel manager bij groen-zwart begon. Vanessa Flamez (46) was tussen 2009-2015 als sales manager en vijf en een half jaar actief voor Voka, het grootste ondernemersnetwerk van Vlaanderen. In 2015 stapte ze over naar Basketbalclub Oostende, waar ze als commercieel directeur actief was. “In no-time groeide ze uit tot het commerciële gezicht en werd ze de contactpersoon voor alles met betrekking tot sponsoring, hospitality, marketing en communicatie. In de ondernemerswereld staat Vanessa Flamez dan ook bekend omwille van haar dynamische en professionele aanpak”, klinkt het bij haar nieuwe werkgever.

Uiteenlopende uitdagingen

In 2018 werd ze marketing & communication manager bij de twee regionale luchthavens van Oostende-Brugge en Antwerpen, een functie die ze tot mei 2020 vervulde tot de coronacrisis de luchtvaart volledig lamlegde. Vanessa Flamez is geboren in Menen en woont letterlijk op een boogscheut van het Jan Breydelstadion in Sint-Andries. De voorbije maanden focuste ze zich op enkele freelance salesprojecten. Reikhalzend kijkt ze er nu naar uit om haar passie voor sport opnieuw te combineren met het commercieel verder uitbouwen van het merk Cercle Brugge: “Mijn motivatie is dan ook groot”, vertelt ze. “Voor mij is de combinatie van topsportbeleving en business, mét focus op streven naar een hoge tevredenheid van de stakeholders (supporters, vrijwilligers, medewerkers, sponsors, partners,.., red.), een fantastisch gegeven om voor te werken. Met het team groeiambities koesteren én realiseren, dat is wat ik vooruitstreef. De uitdagingen voor Cercle zijn dan ook zéér uiteenlopend. Ik ben erg enthousiast om van start te gaan.” (ACR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.