Bram Lagae verlengt contract bij AA Gent

© AA Gent
© AA Gent
Xavier Coppens

De 17-jarige belofte Bram Lagae heeft deze week zijn contract bij AA Gent verlengt tot 2024.

Sinds U14 speelt Bram Lagae bij AA Gent. Daarvoor was hij een enthousiaste speler bij HarelbekeDe jongeman is een linksvoetige centrale verdediger die beschikt over heel wat duelkracht. Hij vervoegt zo spits Jetse Littel en de dynamische middenvelder Sacha Bansé die recent ook een contract tekenden bij AA Gent.

 © AA Gent
© AA Gent

“Bram heeft een interessant profiel en we zijn ervan overtuigd dat hij onder de vleugels van onze nieuwe coach Emilio Ferrera nog grote stappen kan zetten”, vindt sportief manager Tim Matthys. “We zijn heel tevreden dat we Bram bij ons kunnen houden.”

 © AA Gent
© AA Gent

Bram Lagae kent zijn sterke punten en verbeterpunten. “Ik denk dat ik over een goede lange bal beschik. Ik ben altijd stevig in duel en probeer rustig uit te voetballen. Daarnaast zijn mijn verre inworpen een wapen. Ik moet nog beter worden in het in de gaten houden van rechtstreekse tegenstanders. Ook aan mijn startsnelheid kan ik zeker nog werken.”

 © AA Gent
© AA Gent

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten