José Jeunechamps verlaat technische staf van Cercle Brugge

José Jeunechamps in actie bij Cercle Brugge. © belga
Redactie KW

José Jeunechamps maakt geen deel meer uit van de technische staf van Cercle Brugge. De 52-jarige Luikenaar legde zijn functie bij Vereniging neer, zo maakte de rode lantaarn uit 1A donderdagavond bekend.

Jeunechamps kwam in 2017 naar groen-zwart om er assistent van José Riga te worden. Tot vandaag werkte hij bij Cercle aan de zijde van de Duitser Bernd Storck, die enkele weken geleden de ontslagen Fabien Mercadal opvolgde.

“Cercle Brugge en José Jeunechamps hebben beslist om de bestaande samenwerking in een goede verstandhouding te beëindigen”, laat de club weten op zijn website. “José besliste deze week zelf om zijn huidige functie binnen Cercle Brugge neer te leggen, een functie die hij bijna zo’n twee seizoenen en een half heeft uitgeoefend. Cercle Brugge wil José Jeunechamps bedanken voor zijn inspanningen en wenst hem veel succes toe in zijn verdere carrière.” (Belga)

Cercle Bruggehttps://www.facebook.com/CercleBrugge/https://www.facebook.comFacebook1

Cercle Brugge wil José Jeunechamps bedanken voor zijn inspanningen en wenst hem veel succes toe in zijn verdere carrière.

Geplaatst door Cercle Brugge op Donderdag 31 oktober 2019

rich1.0https://www.facebook.com/CercleBrugge/posts/10157540044692719552

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier