Jorn Christiaens is de nieuwe trainer van KOG Stasegem

Jorn Christiaens. © a-LL
Redactie KW

Na een paar jaar op non-actief is Jorn Christiaens terug trainer. KOG Stasegem riep hem deze week aan tafel om trainer te worden van de eerste ploeg.

“Ik zat al meer dan een jaar met wat verbouwingen en was dus niet echt op zoek naar een plaats als trainer”, begint Jorn Christiaens. “Plots kreeg ik telefoon en ik was positief verrast met het verhaal dat de voorzitter me bracht. Kortweg, Stasegem wil voorruit. Nee er zijn geen connecties van vroeger, waarschijnlijk zijn ze via via bij mij terecht gekomen. De voorzitter had waarschijnlijk wel gepolst waar ik overal gezeten had en ja, ik had mooi werk geleverd in Kuurne met eigen jeugd de ploeg te promoveren van vierde provinciale naar derde provinciale. Daarna zat ik in Dadizele en ik heb ook in Desselgem gezeten met eigen jeugd en in Hulste speelde ik toch de top zes met spelers van rond de kerk.”

“De eerste training met Stasegem zit er al op, maar over de aanpak kan ik nog niet veel zeggen. Stasegem staat laatste en toch spelen ze niet zo slecht. Ik ben de vorige match gaan kijken en ja er moet links en rechts wat bijgestuurd worden.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier