Mandel United schakelde vorig seizoen Waasland-Beveren uit en ging pas bij Sint-Truiden in de 1/4 finale uit het bekertornooi. Dat smaakte naar meer. De jongens van Kurt Berton knokten zich dit keer weer naar de 1/8 finale en een treffen tegen KV Oostende is woensdagavond 25 september - aftrap om 20 uur - hun beloning.

Mandel United wil zich ook dubbel plooien tegen grote broer KV Oostende. Het is immers ook zo dat dat Mandel zich qua sfeer en community wat spiegelt aan de kustploeg. In wedstrijden met inzet is Mandel dit seizoen nog ongeslagen, ook dat opent misschien perspectieven.

De fusieclub wil dan ook een beroep doen op een zo groot mogelijk aanhang om het team aan te vuren. Daarom krijgen ook alle jongeren - niet enkel spelers van Mandel United - de kans om een gratis ticket op te halen. Ben je 15 jaar of jonger dan kun je tot dinsdagavond 24 september om 20 uur op het secretariaat van Mandel United in het stadion nog een gratis ticket afhalen. In principe is het loket voor (betalende) tickets ook open op woensdagavond. Maar dat zal afhangen van het feit of de maximumcapaciteit al bereikt is.

Het gaat niet om een risicowedstrijd, de supporters zullen dus door elkaar staan. Gezien alle vip-arrangementen al een tijdje uitverkocht zijn, zijn ook alle zitplaatsen al aan de man/vrouw gebracht.

Mandel United schakelde vorig seizoen Waasland-Beveren uit en ging pas bij Sint-Truiden in de 1/4 finale uit het bekertornooi. Dat smaakte naar meer. De jongens van Kurt Berton knokten zich dit keer weer naar de 1/8 finale en een treffen tegen KV Oostende is woensdagavond 25 september - aftrap om 20 uur - hun beloning.Mandel United wil zich ook dubbel plooien tegen grote broer KV Oostende. Het is immers ook zo dat dat Mandel zich qua sfeer en community wat spiegelt aan de kustploeg. In wedstrijden met inzet is Mandel dit seizoen nog ongeslagen, ook dat opent misschien perspectieven. De fusieclub wil dan ook een beroep doen op een zo groot mogelijk aanhang om het team aan te vuren. Daarom krijgen ook alle jongeren - niet enkel spelers van Mandel United - de kans om een gratis ticket op te halen. Ben je 15 jaar of jonger dan kun je tot dinsdagavond 24 september om 20 uur op het secretariaat van Mandel United in het stadion nog een gratis ticket afhalen. In principe is het loket voor (betalende) tickets ook open op woensdagavond. Maar dat zal afhangen van het feit of de maximumcapaciteit al bereikt is.Het gaat niet om een risicowedstrijd, de supporters zullen dus door elkaar staan. Gezien alle vip-arrangementen al een tijdje uitverkocht zijn, zijn ook alle zitplaatsen al aan de man/vrouw gebracht.