"Alles mag, niets moet", was het motto bij de nieuwe B-ploeg van KSV Diksmuide. Maar al snel werd duidelijk dat de mannen van T1 Jean-Marie Saeremans wel degelijk ambities mochten koesteren in vierde provinciale A. KSVD B begon immers met 15 op 15 aan de competitie.

Grootste uitdager WS Zarren zette de Diksmuidelingen op speeldag zes weer met de voetjes op de grond, maar uiteindelijk bleek de jonge Diksmuidse formatie (de gemiddelde leeftijd bedroeg in veel wedstrijden amper 20 jaar) veruit de regelmatigste ploeg van de competitie. Vooral de blauw-gele eindspurt mocht gezien worden: met de zege in Adinkerke meegerekend liet Diksmuide 31 op 33 optekenen in de jongste elf matchen.

Met 21 overwinningen in 25 matchen is KSVD zonder twijfel de verdiende kampioen. Vooral de zeges tegen Nieuwpoort B (8-1) en Kortemark B (10-0) waren echte referentiematchen. Als toetje volgt er op de slotspeeldag nog een thuismatch tegen rode lantaarn KVV Coxyde, maar de jonge Diksmuidelingen kunnen nu dus al een feestje bouwen. Samen met Zwevezele B en Wevelgem B worden ze de derde West-Vlaamse B-ploeg in derde provinciale.

"Alles mag, niets moet", was het motto bij de nieuwe B-ploeg van KSV Diksmuide. Maar al snel werd duidelijk dat de mannen van T1 Jean-Marie Saeremans wel degelijk ambities mochten koesteren in vierde provinciale A. KSVD B begon immers met 15 op 15 aan de competitie.Grootste uitdager WS Zarren zette de Diksmuidelingen op speeldag zes weer met de voetjes op de grond, maar uiteindelijk bleek de jonge Diksmuidse formatie (de gemiddelde leeftijd bedroeg in veel wedstrijden amper 20 jaar) veruit de regelmatigste ploeg van de competitie. Vooral de blauw-gele eindspurt mocht gezien worden: met de zege in Adinkerke meegerekend liet Diksmuide 31 op 33 optekenen in de jongste elf matchen.Met 21 overwinningen in 25 matchen is KSVD zonder twijfel de verdiende kampioen. Vooral de zeges tegen Nieuwpoort B (8-1) en Kortemark B (10-0) waren echte referentiematchen. Als toetje volgt er op de slotspeeldag nog een thuismatch tegen rode lantaarn KVV Coxyde, maar de jonge Diksmuidelingen kunnen nu dus al een feestje bouwen. Samen met Zwevezele B en Wevelgem B worden ze de derde West-Vlaamse B-ploeg in derde provinciale.