Jonas Vandermarliere verlaat KVK Westhoek voor Sassport Boezinge

Jonas Vandermarliere komt Sassport Boezinge versterken. © Foto Bart
Redactie KW

Opvallende transfer voor Sassport Boezinge. De 34-jarige Jonas Vandermarliere, de voorbije drie seizoenen één van de drijvende krachten bij KVK Westhoek, komt komend seizoen de ploeg versterken.

Jonas Vandermarliere kwam niet tot een akkoord voor contractverlenging met KVK Westhoek en zet zijn voetballoopbaan verder bij Sassport Boezinge. “Ik heb de voorbije seizoenen alles gegeven voor Westhoek, maar ik vond dat het voorstel dat mij gedaan werd niet in verhouding stond tot mijn prestaties van de voorbije seizoenen.”

“Ik had de voorbije weken en maanden geregeld contact met huidig Boezinge-coach Angelo Paravizzini, en voelde uit die contacten al dat de ploeg mij er echt heel graag bij wilde. Ik heb er wel een tijdje moeten over nadenken, eerste provinciale is en blijft een stap terug, maar ik heb nu de knoop doorgehakt en kan niet wachten om er bij Boezinge weer in te vliegen.”

Polyvalent

Poperingenaar Jonas Vandermarliere is naast onder meer Sven Cornette, Justin Van Brabandt, Mathieu Vanderschaeghe, Besart Selmani en Bradley Vanneste de zoveelste opvallende aanwinst voor Sassport. Het is duidelijk dat de ploeg van coach Angelo Paravizzini zich bijzonder ambitieus toont.

“Dat was ook een doorslaggevende factor in mijn beslissing”, gaat de centrale middenvelder verder. “Ik voel me fysiek en mentaal nog heel goed en wil graag mijn steentje bijdragen om onze ambities waar te maken. Ik ben een polyvalente speler die mijn kwaliteiten altijd ten dienste van de ploeg stelt, en met mijn ervaring wil ik zeker ook onze jongere spelers mee op sleeptouw nemen.” (TV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.