Het Belgisch Arbritagehof van de Sport behandelde in haar zitting van dinsdag het beroep dat Roeselare instelde en deed daar donderdagavond ook uitspraak over. Het BAS oordeelde dat de club wel over voldoende punten beschikte om bij de elitejeugd aan te treden in het seizoen 2019-2020.

Wit -zwart zal aantreden in de elitereeks B, samen met R. Antwerp FC, K. Beerschot VA, Cercle Brugge, KV Kortrijk, KSV Roeselare, R. Excel Moeskroen, KVC Westerlo, Waasland Beveren, Excel Virton, KV Oostende.

CEO Brain Tevreden: "We hadden er steeds het volle vertrouwen in dat we deze licentie zouden behalen. Deze licentie is het resultaat van de mensen die achter de schermen hard gewerkt hebben om onze jeugd op het hoogste niveau te laten voetballen."

(FBR)

Het Belgisch Arbritagehof van de Sport behandelde in haar zitting van dinsdag het beroep dat Roeselare instelde en deed daar donderdagavond ook uitspraak over. Het BAS oordeelde dat de club wel over voldoende punten beschikte om bij de elitejeugd aan te treden in het seizoen 2019-2020.Wit -zwart zal aantreden in de elitereeks B, samen met R. Antwerp FC, K. Beerschot VA, Cercle Brugge, KV Kortrijk, KSV Roeselare, R. Excel Moeskroen, KVC Westerlo, Waasland Beveren, Excel Virton, KV Oostende.CEO Brain Tevreden: "We hadden er steeds het volle vertrouwen in dat we deze licentie zouden behalen. Deze licentie is het resultaat van de mensen die achter de schermen hard gewerkt hebben om onze jeugd op het hoogste niveau te laten voetballen."(FBR)