Curator Yves François zag na het afhaken van de Franse investeerders ook de hernieuwde interesse van de Amerikanen smelten als sneeuw voor de zon en gaat nu voor een verdere afhandeling van het faillissement. Eerst en vooral kregen de spelers, trainers en medewerkers hun ontslagbrief aangeboden.

Consternatie toen bleek dat het contract van Niels Verburgh niet rechtsgeldig bleek. De verdediger had eerder een aanbod van R. Knokke FC naast zich neer gelegd voor een (rianter) contract in Roeselare, maar dat bleek dus een waardeloos vodje papier. Hij kon gelukkig opnieuw bij Knokke terecht en tekende daar zopas een nieuwe overeenkomst. De Bruggeling doorliep de jeugd van Club en speelde ook twee seizoenen bij Roda JC.

De curator gunt ook de jeugd van KSV Roeselare een doorstart. De vorige twee weekends werden de wedstrijden uitgesteld. Ondertussen was ook al een nieuwe vzw opgericht waarbij een overeenkomst gesloten werd met het stadsbestuur om met de jeugdploegen verder te kunnen trainen.

En ondertussen zitten de fans ook niet stil. Daar dromen ze al luidop van een nieuwe club. Over welke naam die moet krijgen en ook over het niveau waar die moet spelen. Herstarten kan enkel in vierde provinciale, maar een andere mogelijkheid is om samen te werken met een team uit de regio dat al in de hogere reeksen speelt. Anders moet je minstens zes keer promoveren om opnieuw in eerste nationale uit te komen. De namen van Winkel Sport en Mandel United worden daarbij gesuggereerd, maar het zal af te wachten zijn of die clubs interesse hebben. Wordt vervolgd.

Curator Yves François zag na het afhaken van de Franse investeerders ook de hernieuwde interesse van de Amerikanen smelten als sneeuw voor de zon en gaat nu voor een verdere afhandeling van het faillissement. Eerst en vooral kregen de spelers, trainers en medewerkers hun ontslagbrief aangeboden.Consternatie toen bleek dat het contract van Niels Verburgh niet rechtsgeldig bleek. De verdediger had eerder een aanbod van R. Knokke FC naast zich neer gelegd voor een (rianter) contract in Roeselare, maar dat bleek dus een waardeloos vodje papier. Hij kon gelukkig opnieuw bij Knokke terecht en tekende daar zopas een nieuwe overeenkomst. De Bruggeling doorliep de jeugd van Club en speelde ook twee seizoenen bij Roda JC.De curator gunt ook de jeugd van KSV Roeselare een doorstart. De vorige twee weekends werden de wedstrijden uitgesteld. Ondertussen was ook al een nieuwe vzw opgericht waarbij een overeenkomst gesloten werd met het stadsbestuur om met de jeugdploegen verder te kunnen trainen.En ondertussen zitten de fans ook niet stil. Daar dromen ze al luidop van een nieuwe club. Over welke naam die moet krijgen en ook over het niveau waar die moet spelen. Herstarten kan enkel in vierde provinciale, maar een andere mogelijkheid is om samen te werken met een team uit de regio dat al in de hogere reeksen speelt. Anders moet je minstens zes keer promoveren om opnieuw in eerste nationale uit te komen. De namen van Winkel Sport en Mandel United worden daarbij gesuggereerd, maar het zal af te wachten zijn of die clubs interesse hebben. Wordt vervolgd.