Jens Kindt en SV Rumbeke op titelkoers

Jens Kindt. © foto SM
Redactie KW

KSV Rumbeke is stilaan zijn ambities om kampioen te worden aan het waarmaken. Op negen speeldagen van het einde staat het team van Geert Broeckaert immers acht punten voor op eerste achtervolger Zonnebeke.

Zaterdag wacht wel een moeilijke verplaatsing naar Zwevegem. “Volgens ons is dit een ploeg die duidelijk onder zijn waarde gerangschikt staat“, zegt de 29-jarige centrale verdediger Jens Kindt. “Dat kan je ook besluiten uit hun overwinning tegen Zonnebeke. We zijn dus op voorhand zeker bijzonder voorzichtig in de uitspraken over eventuele winst. Daar gaan we natuurlijk wel voor, want iedereen wil zo snel mogelijk kampioen worden.”

Voor de trip naar de draadtrekkers is er nog één twijfelgeval. Topschutter Jörg Dutoit sukkelt immers met een hamstringblessure en sloot pas eind deze week terug aan bij de groep. Pas in de laatste uren voor de match zal de coach in samenspraak met zijn spits een beslissing nemen over zijn beschikbaarheid.”

Ondertussen besliste ook Jens om voor een verlengd verblijf te opteren. “Ik amuseer me echt rot bij Rumbeke en heb enkele reden om andere oorden op te zoeken. Het bestuur stelt trouwens een groep bijeen die zeker ook een reeks hoger zich gemakkelijk kan handhaven.” (SBR)

Zaterdag 8 februari om 18 uur: Zwevegem Sport – KSV Rumbeke.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier