Of toch als we Aaron Dhondt niet in rekening brengen, de spits die zopas overkwam van Knokke FC. Dhondt stond in de basis op Tempo Overijse waar Mandel United met 0-2 won en zich zo naast Winkel Sport aan de leiding van het klassement kon hijsen. Beide ploegen staan zondag in Ingelmunster trouwens tegenover elkaar.

Veldegemnaar Jason Neu begon te voetballen bij Club Brugge en vervolgens bij KSV Roeselare. Hij speelde er al op als 15-jarige al bij de beloften en proefde er zelfs van de A-kern. Hij hoopt in zijn derde seizoen zijn team KM Torhout het behoud in derde amateurklasse te bewerkstelligen, volgend seizoen verdedigt hij dus de kleuren van de fusieclub. De middenvelder komt het best tot zijn recht op de '8' of de '10'.

Of toch als we Aaron Dhondt niet in rekening brengen, de spits die zopas overkwam van Knokke FC. Dhondt stond in de basis op Tempo Overijse waar Mandel United met 0-2 won en zich zo naast Winkel Sport aan de leiding van het klassement kon hijsen. Beide ploegen staan zondag in Ingelmunster trouwens tegenover elkaar.Veldegemnaar Jason Neu begon te voetballen bij Club Brugge en vervolgens bij KSV Roeselare. Hij speelde er al op als 15-jarige al bij de beloften en proefde er zelfs van de A-kern. Hij hoopt in zijn derde seizoen zijn team KM Torhout het behoud in derde amateurklasse te bewerkstelligen, volgend seizoen verdedigt hij dus de kleuren van de fusieclub. De middenvelder komt het best tot zijn recht op de '8' of de '10'.