Bij VK Dadizele bekleedde Jan Bouckaert verschillende functies, waaronder jeugdcoördinator, T2 en laatst als sportief verantwoordelijke. Bij SV Wevelgem City zal hij enkele sportieve taken overnemen van Dylan Vanhaverbeke, die dit seizoen nog het trainerschap combineerde met de taken van sportief manager. Met de promotie van de A-kern naar eerste provinciale zal Vanhaverbeke zich zo meer kunnen focussen op zijn opdracht als hoofdcoach.

Jan Bouckaert zal ook een belangrijke rol krijgen in de doorstroom en begeleiding van de jeugdspelers. Hij wordt ook de verbindingspersoon tussen de opleidingsploeg in derde provinciale en de A kern in eerste provinciale en zal op deze manier de clubvisie mee vorm geven.

(SBR)

Bij VK Dadizele bekleedde Jan Bouckaert verschillende functies, waaronder jeugdcoördinator, T2 en laatst als sportief verantwoordelijke. Bij SV Wevelgem City zal hij enkele sportieve taken overnemen van Dylan Vanhaverbeke, die dit seizoen nog het trainerschap combineerde met de taken van sportief manager. Met de promotie van de A-kern naar eerste provinciale zal Vanhaverbeke zich zo meer kunnen focussen op zijn opdracht als hoofdcoach. Jan Bouckaert zal ook een belangrijke rol krijgen in de doorstroom en begeleiding van de jeugdspelers. Hij wordt ook de verbindingspersoon tussen de opleidingsploeg in derde provinciale en de A kern in eerste provinciale en zal op deze manier de clubvisie mee vorm geven. (SBR)