De selectie van Guinée werd bekendgemaakt in Marrakech (Marokko), waar de nationale ploeg, onder leiding van Paul Put, bezig is aan haar voorbereiding sinds het begin van de maand. Het team zal zich op 14 juni verplaatsen naar Egypte, waar het op 16 juni nog een vriendschappelijke wedstrijd speelt tegen het gastland. Guinee maakt deel uit van groep B, samen met Nigeria, Madagaskar en Burundi.

Idrissa Sylla neemt het met Guinee op tegen Nigeria, Madagaskar en Burundi. © Getty Images

Ook Aliou Cissé, de bondscoach van Senegal, heeft zijn selectie bekendgemaakt. Krépin Diatta van Club Brugge maakt deel uit van de selectie, aanvoerder wordt Sadio Mané van Liverpool. Senegal zit in de poule met Tanzania, Kenia en Algerije. De Africa Cup vindt plaats van 24 juni tot 19 juli.

(BELGA)

De selectie van Guinée werd bekendgemaakt in Marrakech (Marokko), waar de nationale ploeg, onder leiding van Paul Put, bezig is aan haar voorbereiding sinds het begin van de maand. Het team zal zich op 14 juni verplaatsen naar Egypte, waar het op 16 juni nog een vriendschappelijke wedstrijd speelt tegen het gastland. Guinee maakt deel uit van groep B, samen met Nigeria, Madagaskar en Burundi. Ook Aliou Cissé, de bondscoach van Senegal, heeft zijn selectie bekendgemaakt. Krépin Diatta van Club Brugge maakt deel uit van de selectie, aanvoerder wordt Sadio Mané van Liverpool. Senegal zit in de poule met Tanzania, Kenia en Algerije. De Africa Cup vindt plaats van 24 juni tot 19 juli.(BELGA)