Hoogdag voor voetbal: Vier matchen met publiek

De kantineploeg van SK Eernegem (Erna, Daniël, Marie-Rose, Karien, Patje en Patrick) zorgde ervoor dat alles veilig verliep. © (Foto FRO)
Redactie KW

Derdeprovincialer SK Eernegem organiseerde zondag met toelating van burgemeester Jan Bekaert een voetbalhoogdag met vier volledige wedstrijden, met publiek.

Het bestuur van de club zorgde ervoor dat het talrijke publiek tijdens de wedstrijden goed gespreid bleef rond het terrein en in de tribune, en ook bij het bezoek aan de kantine, gedisciplineerd de veiligheidsvoorschriften in acht nam. Voor de deelnemende ploegen was het een leuke oefenwedstrijd, in voorbereiding op de bekerwedstrijden.

De eerste wedstrijd begon om 14u. FC Zarren (4A) won met 3-2 van FC Poperinge (4D). De lokale ploeg van SK Eernegem (3B) versloeg de B-ploeg van KV Koksijde-Oostduinkerke (4A) met 2-0. De derde wedstrijd eindigde op een klinkende 5-0 zege van SVD Handzame (3B) tegen VV Koekelare B (4A). De slotwedstrijd begon om 20u. SVD Kortemark (2A) klopte SC Lombardsijde (3B) met 3-2.

(FR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier