Het begon alvast hoopgevend want Baptiste De Cuyper opende na vijf minuten de score. Het bezoekende Ruiselede bleef attractief voetballen en stak enkele keren dreigend de neus aan het venster. Na 50 minuten verdubbelde Baptiste De Cuyper de plaatselijke voorsprong. Nog steeds versaagden de Groene Leeuwen niet en drie minuten later zorgde Tuur Declercq voor de aansluitingstreffer.

De jongens van afscheidnemend coach Pieterjan Clincke betaalden bibbergeld. Een licht toegekende penalty in de slotminuten, omgezet door Benjamin Lowyck, nam alle twijfels weg. Hoger Op Oedelem promoveert naar derde provinciale.

Voorzitter Frank Van Parys reageert als volgt: "We zijn primus in een zeer zwakke vierde provinciale reeks. Onze nieuwe coach Lorenzo Frickelo, die aan ons verbonden was als T2, verzekert dat de transfers er zullen voor zorgen dat we geen mal figuur slaan in de hogere reeks. We geloven hem!"

(JPV)

HO Oedelem - GL Ruiselede 3-1

HO Oedelem: Annys, Taeckens (80' Verstrynge), Persyn, Verbeke, Van Hoecke, Compernolle, Lowyck, Daper (75' Sabbe), Vansteenhuyse, De Cuyper, De Graeve (86' Dumalin).

Doelpunten: 5' De Cuyper 1-0, 55' De Cuyper 2-0, 58' Declercq 2-1, 85' Lowyck (pen) 3-1

Het begon alvast hoopgevend want Baptiste De Cuyper opende na vijf minuten de score. Het bezoekende Ruiselede bleef attractief voetballen en stak enkele keren dreigend de neus aan het venster. Na 50 minuten verdubbelde Baptiste De Cuyper de plaatselijke voorsprong. Nog steeds versaagden de Groene Leeuwen niet en drie minuten later zorgde Tuur Declercq voor de aansluitingstreffer. De jongens van afscheidnemend coach Pieterjan Clincke betaalden bibbergeld. Een licht toegekende penalty in de slotminuten, omgezet door Benjamin Lowyck, nam alle twijfels weg. Hoger Op Oedelem promoveert naar derde provinciale.Voorzitter Frank Van Parys reageert als volgt: "We zijn primus in een zeer zwakke vierde provinciale reeks. Onze nieuwe coach Lorenzo Frickelo, die aan ons verbonden was als T2, verzekert dat de transfers er zullen voor zorgen dat we geen mal figuur slaan in de hogere reeks. We geloven hem!"(JPV)