Het nieuwe SCT Menen is (bijna) klaar voor de competitie

De nieuwe ploeg telt voorlopig veertien nieuwe spelers. © MPM
Redactie KW

Vorige zaterdag op de jaarlijkse Fandag stelde SCT Menen zijn fel vernieuwde spelersgroep voor. T1 Pascal Verriest heeft niet stilgezeten en haalde liefst veertien (14) nieuwe spelers binnen.

De meerderheid van de nieuwe spelers komt uit het noorden van Frankrijk. Mogelijks wordt er tijdens het weekend nog een vijftiende bijgehaald. Pascal Verriest heeft er veel uren en energie ingestoken en hoopt dat hij straks een zorgeloos seizoen mag volmaken. Met Jochen Sucaet, overgekomen van Westhoek, en Axel Harinck, die na één jaar Harelbeke terugkomt, beschikt Sporting over veel ervaring voor zijn middenveld.

Voor de aanval wordt gerekend op de Fransman Markiewicz, overgekomen van het Franse Cambrai, om Menen aan de nodige goals te helpen. Voorts wordt gehoopt dat de eigen jongeren Simon Buyssens en Josias Musenge al het goede bevestigen dat ze vorig seizoen beloofden. En dan is er nog de 18-jarige Obie De Smet die heel wat in zijn mars heeft, in de voorbereiding al enkele keren mocht proeven van het grote werk.

(Fonzie)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier