Heel zwak Mandel United onderuit op Diegem

Erwin Seignez kon niet scoren voor de fusieclub. © (Foto VDB)

Ook zijn voorlaatste competitiewedstrijd hebben de mannen van Lieven Gevaert niet kunnen afsluiten met winst. Het verloor 1-0 bij Diegem.

Zeg maar dat het een typisch eindeseizoenswedstrijd was waarbij het bezoekende Mandel United alleen in de eerste helft een paar kansen kon afdwingen maar die niet kon verzilveren. In de tweede helft was Mandel United nergens. Het acteerde heel zwak en kreeg bijgevolg op een zeldzame counter van de thuisploeg het deksel op de neus. Op zondag wordt de allerlaatste wedstrijd gespeeld tegen Brakel dat al zeker is van degradatie.

De uitwedstrijd tegen Diegem was zonder meer een draak van een wedstrijd waarin nog maar eens duidelijk werd dat Mandel United echt moet op zoek gaan naar een echt spits die het ook kan afmaken. In de eerste helft waren er kansen voor Clyncke en Seignez maar geen van beiden wist te scoren. Kortom alweer een gebrekkige afwerking wat niet veel goeds belooft voor de komende eindronde. In de tweede helft was het voor Mandel United huilen met de pet op. Zij slaagden er maar niet in één enkele kans bijeen te voetballen. Hun spel bleef beperkt tot steriel middenveldspel. Tien minuten voor het einde viel het verdict. Op een heel schaarse counter van de thuisploeg werd er wel gescoord 1-0 al gaat het hier om een gevleide overwinning voor Diegem.